Trump için azil soruşturması başlatılıyor!
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Çarşamba, Eylül 25 2019
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, "Başkan Donald Trump'a resmi azil soruşturmasını açıyoruz. Kimse hukukun üstünde değildir." diyerek Trump için azil sürecinin başlatıldığını duyurdu.
Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin "Başkan Trump'a resmi azil soruşturmasını açıyoruz." açıklamasını gündeme bomba gibi düştü.
Ajanslar açıklamayı "flaş haber" olarak geçti.
"Kimse hukukun üstünde değildir." diyen Pelosi, ABD Başkanı Donald Trump için azil sürecinin başlatıldığını kaydetti.
TRUMP'TAN İLK AÇIKLAMA
Trump, azil soruşturmasına dair ilk açıklamayı Twitter hesabından yaptı.
Pelosi'nin sözlerine tepki gösteren Trump, "BM’de onca iş yaptığımız ve başarı kazandığımız bu kadar önemli bir günü Demokrat Partililer kasıtlı olarak Cadı Avı saçmalığı son dakikasıyla mahvetti. Ülkemiz için çok kötü!" dedi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Covid aşıları öldürüyor mu? 4 yıllık araştırmanın sonuçları açıklandı2.Dünya bu iddiayı konuşuyor: ABD Maduro'yu kaçırırken kan kusturan gizemli bir silah kullandı!3.İngiliz medyası yazdı: 'Trump, Grönland için orduya talimat verdi'4.Maduro'dan oğlu aracılığıyla ilk mesaj: 'Ben bir savaşçıyım'5.Her bir alışveriş bir risk

ABDULLAH AYMAZ

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK
ÇOK OKUNAN HABERLER







