Türkiye’den ümidi kesmemek
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Salı, Ağustos 16 2022
Yurtdışında yaşayan Türkiye kökenli insanlar olarak çoğumuz ülkemizi sosyal medyadan takip ediyoruz. Bunca tutarsızlık, bohemlik, vicdansızlık karşısında pes diyoruz.
M. ERTUĞRUL İNCEKUL
Türkiye bir bilinmezlik sarmalına hızla çekilmeye devam ediyor. Ekonomik kriz, uluslararası diplomasi tutarsızlığı, hayat pahalılığı, bağımlı yargının acı sonuçları ve biriken davalar, göçmenlere yeteri kadar planlama yapılamaması ve kontrolsüzlük, halkta artan öfke, kutuplaşmanın son hızla artması, başta sağlık çalışanları olmak üzere nitelikli kişilerin ülkeyi terk etme oranları, Diyanet İşleri’nin geldiği vicdansız ve insanları dinden soğutan yapısı, çöken eğitim sistemi vb liste uzayıp gidiyor.
Yurtdışında yaşayan Türkiye kökenli insanlar olarak çoğumuz ülkemizi sosyal medyadan takip ediyoruz. Bunca tutarsızlık, bohemlik, vicdansızlık karşısında pes diyoruz. Vicdanlara yapılan bu zorbalığa karşı çaresiz kalıyoruz. Demokrasi düşmanları, hak hukuk, ahlâk düşmanlarının ülkenin dürüst namuslu insanlarının özgürlüğüne, işine, malına hatta canına kast ettikleri yetmezmiş gibi bir de itibar suikastları yapılıyorlar. Sözde din, diyanet ehlini, havuz medyasını kullanarak, eşi benzeri görülmemiş zulümlerine şeytanın Nobel Ödülü vereceği kılıflar uydurmaya devam ediyorlar. İşin asıl üzücü yönü de bunlara inanan aynı mağduriyet ortak paydasında buluştuğumuz insanlar oluyor. Takkeli Goebbels’ler algılarının başarılı olduğunu da kendi ile aynı düşünmeyen insanlardan avlayabildikleri, kendi yalanlarına inandırdıkları insan sayısı ile ölçüyorlar. Masallarına ne kadar insan kanarsa o kadar daha saltanatlarını devam ettirebileceklerini çok iyi biliyorlar.
Bu masallar ve yalanlar yıkılıyor. Türkiye’de her gün yeni bir yolsuzluk, hukuksuzluk dosyası ortaya çıkıyor. Cevheri Güven gibi cesur gazetecilerin YouTube videoları milyonlarca izleme alıyor. Rusya, Çin, İran gibi ülkelerle yakınlaşma ve işbirliği arttıkça Batı’dan ve demokratik yönetimlerden uzaklaşma ve kopuş hızlanıyor. Suriye ve Esed rejimi ile halkların hakları korunamıyor ve uluslararası b
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Rezan Epözdemir, Terim'e neden 5 buçuk milyon TL transfer etti?2.14 yıl sonra yeni operasyon kararı!3.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?4.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'5.Kamu personeline nefret operasyonu: 8 ilde 20 kişi hakkında gözaltı kararı
6.Sadettin Saran gözaltındayken, Ali Koç'tan başkanlık çıkışı7.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”8.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!9.AKP affı devrede: Onbinlerce adli suçlunun cezaevinden tahliyesi başladı!10.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







