Türkiye'deki sinema salonlarında 1'i yerli 5 film vizyona girdi

Okuma Süresi 2 dkYayınlanma Cuma, Ocak 6 2017
Yılın ilk haftasında vizyona giren 5 filmden, Oliver Stone'un yönettiği 'Snowden' ile yerli yapım 'Çalgı Çengi: İkimiz' haftanın merakla beklenen yapımlarından
Türkiye'deki sinema salonlarında 1'i yerli 5 film vizyona girdi



Çalgı Çengi: İkimiz'

Oliver Stone'un yönettiği "Snowden" ile yerli yapım "Çalgı Çengi: İkimiz" isimli filmler izleyicinin beğenisini kazanmaya aday.

Selçuk Aydemir'in yönettiği ve Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Ahmet Gülhan, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Şinasi Yurtsever ve Ceyhun Güneş'in oynadığı "Çalgı Çengi: İkimiz" seyirciyle buluşacak.

Komedi türündeki devam filmi, 6 yıl önce bulaştıkları mafya tarafından, resmi düğün şarkıcılığı görevi icra ettirilen iki adamın maceralarını konu alıyor.



Snowden: Dünyanın En Çok Aranan Adamı',

Başrollerinde Shailene Woodley, Joseph Gordon-Levitt, Nicolas Cage, Tom Wilkinson, Parker Sawyers ve Melissa Leo'nun yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda usta isim Oliver Stone oturuyor.

Gerçek bir olaydan ilhamla çekilen gerilim ve aksiyon türündeki film, Amerikan istihbarat tarihinin en geniş kapsamlı güvenlik ihlalinin sorumlusu olarak bilinen Edward J. Snowden'ın hikayesini beyaz perdeye taşıyor.



'Sonsuzluk Ormanı'

Gus Van Sant'in yönetmen koltuğunda oturduğu, Matthew McConaughey ve Ken Watanabe'nin başrollerini paylaştığı "Sonsuzluk Ormanı", yaşadığı trajedi sonrası Japonya'daki İntihar O

Bu haberler de ilginizi çekebilir