Ümit Özdağ'dan dikkat çeken 'Akşener' ziyareti
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ocak 18 2021
İhraç edildiği İYİ Parti'ye mahkeme kararıyla yeniden dönen Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın MHP'ye yakınlığıyla bilinen bir sitede köşe yazarı ve aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kayınbiraderi olan Hasan Basri Akşener’i ziyaret ettiği belirtildi.
İYİ Parti'den ihracı mahkeme kararı iptal edilen İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, dikkat çeken bir ziyarette bulundu.
Özdağ, Kocaeli'de, MHP'ye yakınlığıyla bilinen bir sitede köşe yazarı ve aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kayınbiraderi olan Hasan Basri Akşener’i ziyaret etti.
Özdağ’ın ziyaretini sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Akşener şu ifadeleri kullandı:
“Değerli hocamız, Sn. Ümit Özdağ İzmit'e ofisime ziyaretime geldi. İzmit Körfezi manzarası eşliğinde bakır demlikle demlediğim çayımı içti, Atatürk tablosu ve Selçuklu Yıldızı yanında fotoğraf çekildik. Güzel bir sohbet oldu, çok teşekkür ediyorum, beni onurlandırdı. Bu arada merak edenlere, Akıl sağlığının oldukça yerinde olduğuna şahitlik ederim, sanırım değerli hocam da bana eder"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başdanışmanı Yıldıray Çiçek, geçtimiz aylarda İYİ Parti'yi hedef aldığı bir sosyal medya iletisinde Hasan Basri Akşener'in sözlerini paylaşmıştı.
MHP'li Çiçek'in "İP Genel Başkanı Meral Akşener’e kayınbiraderi Hasan Basri Akşener’den dikkat çeken bir soru geldi" diyerek paylaştığı sözlerinde Hasan Basri Akşener, "İYİ Parti Genel Başkanı ya da x genel başkan bir yerlere gelse müritleri seccade serer tapar. Millet aç aç diyorsun da Trabzon il teşkılatı ziyaretinde konfetilerle karşılanıyorsun, altında son model AUDİ çakarlı araçla millet aç öyle mi? Sn. Ümit Özdağ itiraz edince şımarıklık diyorsun da, psikolog doktorun ne diyor bu yapılan işlere!" ifadelerini kullanmıştı.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vize uygulamasını kaldırıyor2.Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik krize direnemedi3.Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netleşti! İşte o anlar!4.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?5.Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvara test yaptırmıştı!
6.Kara para soruşturması saraya uzandı: Erdoğan'ın danışmanı şüpheli olarak...7.TBB Başkanı Sağkan'dan Sadettin Saran tepkisi: 'Hukuka aykırı'8.Adli Tıp sonuçları pozitif çıkan Sadettin Saran özel bir laboratuvara test verdi!9.11. Yargı paketi tamam 50 Bin Mahkuma af geliyor: Siyasiler hariç10.Bahçeli'nin düşen uçakla ilgili şüphesi ne? 'Böyle bir dönemde düşündürücü...'

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

Amerika rüyasını bitiren karar: Trump 36 yıllık vi...

Cem Küçük de battı: Ayakkabı firması ekonomik kriz...

Düşen uçak ile kule arasındaki son konuşmalar netl...

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkacak mı?

Gözaltına alınmaktan kurtulamadı: Özel laboratuvar...


