Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması

Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması -Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: İstanbuldan sonra Türkiyenin en önemli dinamiği Bursadır


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İstanbuldan sonra Türkiyenin en önemli dinamiği Bursadır dedi.
     Altepe, 22-24 Kasım arasında Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında, insanların öncelikli ihtiyacının iş olduğunu söyledi.
     Şu anda ülkelerin, dünyanın hatta Avrupanın da gündeminde büyük oranda işsizlik olduğunu ifade eden Altepe, İş imkanlarının oluşturulması var. Bursa, bu yönden güçlü bir kent. İş arayan, işçi arayan firmalarımız ve aynı zamanda iş arayan gençlerimiz içinde önemli bir fırsat oluşturmuş oluyor diye konuştu.
     Her geçen gün artan nüfusa yeterli olabilmek için bir takım üretimler yapılması gerektiğini dile getiren Altepe, Bursa da bu konuda gerçekten şanslı bir kent ve tüm dinamikleriyle üreten bir kent. Yaklaşık 19 organize olmak üzere 25 sanayi bölgesi var. Özel sektörün güçlü olduğu bir kent. İstanbuldan sonra Türkiyenin en önemli dinamiği Bursadır ifadelerini kullandı.
     Toplantıya, Vali Yardımcısı Hüseyin Eren, İş-Kur Bursa İl Müdürü Kasım Tilki ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin katıldı.
    
     Muhabir: Semih Kır
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER