Elazığ Ekmek İsraf Etmiyor kampanyası

Elazığ Ekmek İsraf Etmiyor kampanyası -Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan 100 adet bayat ekmek toplama kutusu, kent geneline dağıtıldı


ELAZIĞ (A.A) - Elazığ Belediyesi tarafından başlatılan Elazığ Ekmek İsraf Etmiyor kampanyası kapsamında hazırlanan 100 bayat ekmek toplama kutusu, kent geneline dağıtıldı.
     Elazığ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elazığ Valisi Muammer Erol ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından Destek Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen törenle Elazığ Ekmek İsraf Etmiyor kampanyası başlatıldı. Törende, kampanya kapsamında belediye tarafından hazırlanan 100 bayat ekmek toplama kutusu ve bayat ekmek toplama aracı ile hazırlanan afişler kamuoyuna tanıtıldı.
     Selmanoğlu, törende yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın ekmek israfı ile ilgili yapmış olduğu açıklamanın ardından kendilerinin de süratli bir şekilde harekete geçtiğini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Şehrin farklı noktalarına bırakacağımız 100 bayat ekmek toplama kutumuza bundan böyle hemşehrilerimiz bayat ekmeklerini bırakacaklar ve bu ekmekler ekiplerimiz tarafından toplanarak, barınma merkezimizdeki hayvanlara dağıtılacak. Elazığlı hemşehrilerimizden de bizlere destek vermelerini, ekmekleri israf etmemelerini istiyor, kalan ekmekleri de çöplere değil de bayat ekmek toplama kutularımıza bırakmalarını rica ediyoruz.
    
     Muhabir: Emrah Gökmen
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Elazığ Ekmek İsraf Etmiyor kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER