Halka tepeden bakmayın, Bugün git yarın

Halka tepeden bakmayın, Bugün git yarın gel demeyin -Bursa Valisi Harputtan kaymakam adaylarına nasihat: -Ateş, dinamit ve canavar gibi olmalısınız. Yerinizde durmamalısınız. Deli olacaksınız. Delice iş yapacaksınız. Çılgın


BURSA (A.A) - Bursa Valisi Şahabettin Harput, kendisini ziyaret eden kaymakam adaylarına nasihatta bulunup, Halka tepeden bakmayın, Bugün git yarın gel demek yerine çözüm üretin dedi.
     Bursaya gelen 97. dönem mezunu 64 kaymakam adayı, Vali Harput ile Çarşambadaki Valilik Binasında bir araya geldi.
     Harput, Bursanın Osmanlıyı kuran şehir olduğunu ifade ederek, kaymakam adaylarına nasihatlerde bulundu.
     Sadece temiz düşünceli olmanın yetmeyeceğini, ateş, dinamit ve canavar gibi olunması gerektiğini belirten Vali Harput, Yerinizde durmamalısınız. Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın tabiriyle dertli ve sancılı olmalısınız. Ben ona bir tabir daha ekliyorum. Deli olacaksınız. Delice iş yapacaksınız. Çılgın fikirler üreteceksiniz dedi.
     Kaymakam adaylarından her zaman geleceğe bakmalarını isteyen Vali Harput, Halka gönlünüzü açınız, onlarla iç içe olun. Dünyada kuralı güçlü koyuyor, herkes ona uyuyor. O zaman güçlü olmalı ve kuralı da biz koymalıyız. Her türlü yanlışlığa ve haksızlığa izin vermemeliyiz. Göreviniz, sadece o ilçede değil, Türkiyenin her yerinde. Halka tepeden bakmayın, Bugün git yarın gel demek yerine çözüm üretin diye konuştu.
    
     Muhabir : Mehmet Bayer
     Yayıncı : Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Halka tepeden bakmayın, Bugün git yarın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER