Şanlıurfaspor Bonus Kredi Kartına yoğun ilgi

Şanlıurfaspor Bonus Kredi Kartına yoğun ilgi -Sarı-yeşilli kulüp ile DenizBank arasında imzalanan protokol kapsamında, kredi kartı almak için 4 günde 2 bin civarında başvuru yapıldığı bildirildi -Kulüp Başkanı Saraçoğlu: -Bu


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor ile DenizBank arasında imzalanarak hayata geçirilen protokol kapsamında, kredi kartı almak için 4 günde 2 bin civarında başvuru yapıldığı bildirildi.
     Denizbank Şanlıurfa Şube Müdürü Adnan Nakışçı AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 milyon civarında nüfusu olan kentte vatandaşların büyük bir bölümünün futbola ilgi duyduğunu belirterek, bu potansiyeli değerlendirmek amacıyla kulüple kredi kartı uygulaması için protokol imzaladıklarını dile getirdi.
     Söz konusu kartın diğer kredi kartlarından bir farkı bulunmadığını vurgulayan Nakışçı, şöyle devam etti:
     Şanlıurfaspor Bonus Kredi Kartı ile hem kulübün gelirleri artacak, hem de taraftarlar kendilerine özel birçok ayrıcalıktan faydalanacak. Kart başvurularına Şanlıurfalılar yoğun ilgi gösteriyor. Normal kredi kartı başvurularında böylesi yoğunluğu yaşamıyoruz. Dört gündür devam eden başvurularda 2 bin kişinin talebini aldık. Önümüzdeki günlerde reklam kampanyalarımızı da başlattığımızda talebin daha da artacağını öngörüyoruz. Taraftar kredi kartı sayısının kısa sürede yüz binlere ulaşacağına inanıyorum. Bu kartlardan ortalama Şanlıurfaspora yılda 500 bin lira net kalıcı gelir kazandıracağımızı öngörüyoruz.
     Adnan Nakışçı, kart için aralarında Şanlıurfa milletvekilleri ile İbrahim Tatlısesin de bulunduğu çok sayıda kişinin talepte bulunduğunu bildirdi.
    
     -Yıllık 500 milyar gelir
    
     Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu da vatandaşların gösterdiği talepten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Takımına destek olmak isteyen herkesin tüm Denizbank şubelerine kart için başvurabileceğini aktaran Saraçoğlu, kısa sürede başvuru sahiplerine kartlarının verileceğini duyurdu.
     Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Bu kartı taşıyan herkesin yaptığı alışverişlerde, Şanlıurfaspor, vatandaşa yansımadan bir gelir elde ediyor. Buradan yıllık 500 milyar gibi daimi bir gelir bekliyoruz. Kartların yıllık ücretinin 3te biri de yine takımımıza aktarılacak. Tüm vatandaşlarımızın bu kartlardan almasını bekliyoruz.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Şanlıurfaspor Bonus Kredi Kartına yoğun ilgi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER