Tek kullanımlık sanma çöpe atmaya kalkma

Tek kullanımlık sanma çöpe atmaya kalkma -Bartın Gençlik Merkezi üyeleri, ÖSYMnin öğrencilere üniversite sınavı için dağıttığı kalemleri sınav çıkışı köylerde okuyan ihtiyaç sahibi çocuklar için topladı (Fotoğraflı-Görüntülü


BARTIN (A.A) - Bartında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezi üyeleri, ÖSYMnin öğrencilere üniversite sınavı için dağıttığı kalemleri sınav çıkışı ihtiyaç sahibi çocuklar için topladı.
     Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Genç Dönüşüm projesi kapsamında, Bartın Gençlik Merkezi üyeleri, Tek kullanımlık sanma çöpe atmaya kalkma sloganıyla Bartın Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına (YGS) giren öğrencilerden sınav çıkışı kalem, silgi ve kalemtıraşları topladı.
     Gençlik Merkezi lideri Eyüp Hendek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dağıtılan kırtasiye malzemelerinin köy okullarına ulaştırarak daha yararlı kullanılmasını sağlamak istediklerini ifade ederek, toplam bin 200 kalem, silgi ve kalemtıraş topladıklarını söyledi.
     Toplanan malzemeleri, ilde bulunan bazı köy okullarında dağıtmayı düşündüklerini anlatan Hendek, Kampanya sonunda, hem sınava giren öğrencilerde hem de halkımızda bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu kampanya, sadece YGS ile sınırlı kalmayıp her sınav döneminde aynı şekilde hareket etmeyi amaçlıyoruz. Yürüttüğümüz projeyle israfı engelleyip ihtiyaç sahiplerinin bundan faydalanmasını sağlamak istiyoruz. İnşallah yaptığımız kampanya sonunda birilerine faydamız dokunur ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Tek kullanımlık sanma çöpe atmaya kalkma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER