1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı -Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: -Kabotaj Bayramı, Atatürkün Türk milletine en büyük armağanlarından birisidir


ANTALYA (A.A) - TCG Gaziantep Firkateyni Komutanı Deniz Kurmay Albay Hamdi Demiralay ve Antalya Sahil Güvenlik Komutanı Kıdemli Deniz Albay İsmail Şirin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydını ziyaret etti.
     1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Türkiyede çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar çerçevesinde Antalya Limanında demirleyen TCG Gaziantep Firkateyni Komutanı Deniz Kurmay Albay Hamdi Demiralay ve Antalya Sahil Güvenlik Komutanı Deniz Kıdemli Albay İsmail Şirin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydını makamında ziyaret etti.
     Başkan Akaydın, Türk tarihinde Kabotaj Bayramının önemli bir yeri olduğunu dile getirdi. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün 1926 yılında ilan ettiği Kabotaj Bayramının Kurtuluş Savaşının denizlerdeki zaferi olduğunu hatırlatan Akaydın, Kabotaj Bayramı, Atatürkün Türk milletine en büyük armağanlarından birisidir dedi.
     Ziyarette Demiralay ve Şirin, Başkan Mustafa Akaydına Türk Deniz Kuvvetlerinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Komutanları Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla kutlayan Başkan Akaydın da konuklarına günün anısına plaket ve çeşitli hediyeler sundu.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER