1. Uluslararası Profesyonel Muay Thai Gecesi

1. Uluslararası Profesyonel Muay Thai Gecesi -Türk ve Ukraynalı muay thai sporcularının karşı karşıya geldiği gecede, Türkiye 4-3 galip geldi


MUĞLA (A.A) - Milasta Konuk Savunma Sporları Kulübü tarafından düzenlenen ve Ukrayna ile Türkiyeden muay thai sporcularının katıldığı 1. Uluslararası Profesyonel Muay Gecesinde Türkiye, yapılan 7 maçın 4ünü kazandı.
     Milasta ilk kez uluslararası düzeyde düzenlenen 1. Uluslararası Profesyonel Muay Thai Gecesi, Milaslılar tarafından ilgiyle izlendi. Özellikle geçen yıl 52 kiloda Avrupa 3üncüsü olan Milaslı sporcu Zehra Gülgenin maçı sırasında salonda büyük coşku yaşandı. Türkiye ve Ukraynadan 2si bayan 7şer sporcunun katıldığı karşılaşmaları Türkiye, 4-3 kazandı.
     Geceye katılan Muay Thai Federasyonu Ege Bölge Başkanı Kadir Gürcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konuk Savunma Spor Kulübü tarafından organize edilen etkinlikle muay thai sporunu tanıtmak istediklerini kaydetti. Gürcan, Ukraynadan gelen sporcular kendi ülkelerinin şampiyonu ve Avrupa şampiyonlukları, dünya şampiyonlukları var. Muay thai dünyada çığ gibi büyüyen bir spor. Türkiyede 40 bin lisanlı sporcu var dedi.
    
     Muhabir: Mutlu Hazer-Ferdi Aşıcı
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber 1. Uluslararası Profesyonel Muay Thai Gecesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER