17. Akdeniz Oyunlarına doğru

17. Akdeniz Oyunlarına doğru -2013te Mersinde 17ncisi organize edilecek Akdeniz Oyunlarının delegasyonu, binicilik engel atlama yarışlarının gerçekleşeceği Adana Atlıspor Kulübünde incelemelerde bulundu


ADANA (A.A) - Mersinde 17ncisi organize edilecek Akdeniz Oyunlarının delegasyonu, binicilik engel atlama yarışlarının gerçekleşeceği Adana Atlıspor Kulübünde incelemelerde bulundu.
     Adana Atlıspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Fransa, Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan, Monako ve İtalyadan gelen komite üyeleri, Atlıspor Kulübündeki çalışmaları yerinde inceledi.
     Kulübün As Başkanı Serdar Öztekin, komite üyelerine kulüple ilgili bilgiler verdi.
     Akdeniz Oyunları kapsamında binicilik oyunlarına ev sahipliği yapmanın kendilerini gururlandırdığını kaydeden Serdar Öztekin, yarışların en iyi şekilde gerçekleştirilmesi noktasında gereken özveriyi göstereceklerini dile getirdi.
     Öztekin, Akdeniz Oyunları Komitesinin kusursuz organizasyon için gösterdiği titizlik, kulübümüzde de aynı şekilde uygulanacak. Adananın marka değeri olan kulübümüze yakışır bir organizasyon için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız. Çünkü, proje kapsamında yapılacak yatırımla kulübümüz, fiziksel görünümü ve altyapısı ile Avrupanın en değerli kulüplerinden birisi olacaktır ifadeleri kullandı.
     Akdeniz Oyunları için geri sayım sürerken, oyunlar kapsamında binicilik engel atlama yarışlarına ev sahipliği yapacak olan Adana Atlıspor Kulübündeki çalışmaların da sürdüğü belirtildi.
     Yarışların Adana ve kulüp adına önemli bir fırsat olarak değerlendirilip, binicilik branşını kente taşımak için yoğun çaba harcandığı kaydedildi.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber 17. Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER