3 kişinin çadırda ölü bulunması

3 kişinin çadırda ölü bulunması -Antalyada kaldıkları çadırda ölü bulunan 3 kişinin cenazesi otopsi yapıldıktan sonra yakınlarına teslim edildi -Çadırda 2 oğluyla, oğullarının arkadaşını ölü bulan baba Mehmet Ceylan: -Oğul


ANTALYA (A.A) - Antalyada kaldıkları çadırda ölü bulunan 3 kişinin cenazesi otopsi yapıldıktan sonra yakınlarına teslim edildi.
     Antalyada adaklık kurbanlık satmak amacıyla kaldıkları çadırda ölü bulunan Şahin (26) ve Barış Ceylan (31) ile Hasan Doğanın (25) cenazelerine Antalya Adli Tıp Kurumu Morgunda otopsi yapıldı. Otopsinin ardından yakınları cenazeyi alarak Uncalı Mezarlığı Morguna götürdü. Cenazelerin, burada yıkandıktan sonra Afyonkarahisarın Bolvadin ilçesinin Büyükkarabağ beldesine götürüleceği bildirildi.
     Öte yandan olayda hayatını kaybeden Hasan Doğanın Konyaaltı ilçesindeki bir restoranda garsonluk yaptığı ve arkadaşları Şahin ve Barış Ceylanı ziyaret etmek için çadıra geldiği belirtildi. Ceylanın arkadaşlarının ısrarı üzerine geceyi çadırda geçirdiği ifade edildi.
     Çadırın sahibi Şahin ve Barış Ceylan kardeşlerin babası Mehmet Ceylan, oğullarının turizmde bir süre çalıştıktan sonra geçimlerini sağlamayamadıklarını bu nedenle adaklık kurbanlık satmaya karar verdiklerini söyledi. Mehmet Ceylan, oğullarının bu amaçla 1 hafta önce Duraliler Mahallesindeki boşluk araziye çadır kurarak adaklık kurbanlık satmaya başladıkları dile getirdi. Küçük oğlu Şahin Ceylanın evli ve Mehmet isminde 11 aylık bir oğlu olduğunu belirten Mehmet Ceylan, dün oğullarından haber alamayınca çadıra gittiğini ve burada oğullarının cesedini görünce büyük bir şok yaşadığını kaydetti.
     Mehmet Ceylan, Çadıra ilk girdiğimde gaz kokusunu hissetmedim. Oğullarımın tüpten zehirlendiğine inanmıyorum. Bölgede bulunan ve daha önce oğullarımı tehdit eden kurban satıcılarının zehirlediğini düşünüyoruz. Satıcılar, oğullarımı Burası bizim bölgemiz. Buradan gidin. Siz gitmezseniz biz sizi buradan göndermesini biliriz şeklinde tehdit ediyorlardı. Bu olay araştırılmalı dedi.
     Duraliler Mahallesi Hürriyet Caddesinde adaklık kurbanlık satmak amacıyla bir çadırda kaldıkları öğrenilen, Şahin ve Barış Ceylan ile Hasan Doğandan haber alamayan baba Mehmet Ceylan, çadırın bulunduğu bölgeye gelmişti. İki oğlu ve yanındaki kişinin çadırda hareketsiz yattığını gören Ceylanın ihbarı ile olay yerine gelen 112 ekipleri, üç kişinin öldüğünü belirlemişti. Çadır içerisinde piknik tüpü bulunduğu ve gençlerin tüpten sızan gazdan zehirlendiği iddia edilmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber 3 kişinin çadırda ölü bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER