81. İzmir Enternasyonal Fuarı

81. İzmir Enternasyonal Fuarı -AK Parti ve CHP İzmir il başkanları Balkan Anadolu Derneği standını ziyaret etti


İZMİR (A.A) - AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, 81. İzmir Enternasyonal Fuarındaki Balkan Anadolu Derneği standını ziyaret etti.
     Dernek üyeleri, il başkanlarına Boşnak böreği ile katmer ikram etti.
     Ziyaret sırasında yerel seçim hazırlıklarına ilişkin değerlendirmede bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, yerel seçimlerin öne alınmasının söz konusu olduğunu, her iki partinin de bu konuda mutabakat sağlayacağına inandığını belirtti.
     AK Parti İzmir İl Başkanlığı olarak yerel seçimlere hazır olduklarını kaydeden Akay, Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan siyasi partilerin amaçları, rakip siyasi partiden bir fazla oy almaktır dedi.
     CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ise yerel seçimlerde İzmire yakışır bir yarışın yaşanacağını ifade ederek, Vatandaş ne derse o olacak, buna da saygı duyacağız. İzmirli olmak böyle bir şey. Farklı fikirler, farklı kültürler uyum içinde diye konuştu.
     Balkan Anadolu Derneği Başkanı Ender Öztürk ise amaçlarının kardeşçe birlik beraberlik içinde yaşamak olduğunu ifade ederek, her iki partinin temsilcilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Murat Taydaş
     Yayıncı:
<< Önceki Haber 81. İzmir Enternasyonal Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER