AB Projeleri

AB Projeleri -Adıyaman Valisi Demirtaş: -Son bir ay içinde 229 proje başvurusunda bulunduk


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, son bir ay içinde 229 proje başvurusunda bulunduklarını söyledi.
     Demirtaş, yaptığı açıklamada, günümüz yönetim anlayışında, stratejik yönetimle birlikte proje yönetimi, başarılı yönetim çalışmalarının önemli araçlarından biri olduğunu belirtti.
     Bu anlayışa uygun yönetim sergileme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Demirtaş, Adıyamanı her alanda Türkiye ve dünya standartlarına yaklaştırma çabası içerisindeyiz dedi.
     Adıyamandaki proje potansiyelini geliştirmeye yönelik Valilik Proje Birimine eleman takviyesi yaptıklarını ifade eden Demirtaş, şöyle devam etti:
     Gelecek aydan itibaren hem kendi personelimize, hem diğer kurum ve kuruluşlar ile sivil kurum ve kuruluşların proje birimi personelleri için Proje Döngüsü eğitimleri düzenlenecek. Yapılanma çalışmalarımızı sürdürürken, AB, Kalkınma Ajansı, Birleşmiş Milletler, Bakanlıklar, GAP ve çeşitli kuruluşların hibe duyuruları titizlikle izliyoruz. Bu çerçevede ilimizdeki kurum ve kuruluşların proje yazımı ve başvuruları organize edilerek teşvik ediliyor.
     Gerçekleştirilen proje başvuruları hakkında da bilgi veren Demirtaş, Son bir ay içinde 229 proje başvurusunda bulunduk diye konuştu.
     Adıyamanı her alanda en iyi seviyeye getirmek için iddialı olduklarını dile getiren Demirtaş, bunu başarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER