ABD Demokrat Parti seçici delege üyelerinden

ABD Demokrat Parti seçici delege üyelerinden Güzel, Malatya Belediye Başkanı Çakırı ziyaret etti


MALATYA (A.A) - ABD Demokrat Parti seçici delege üyelerinden Murat Güzel, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakırı makamında ziyaret etti.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ABD Başkanı Barack Obamanın mensubu olduğu Demokratik Partinin 4 seçici delege üyesinden biri olan ve Obamanın tekrar başkan adayı olmasında imzası bulunan Malatyalı Murat Güzel, Belediye Başkanı Ahmet Çakırı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Malatyanın hızla geliştiğini görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
     Çakıra yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür eden Güzel, şunları kaydetti:
     Çok değerli ve kadim dostum, her daim samimiyetine, dürüstlüğüne, çalışkanlığına ve halk adamı olduğuna şahitlik ettiğim, zamanın ve koşulların hızla değişmesine rağmen hassasiyetlerinden ödün vermeyen Belediye Başkanımız Ahmet Çakıra doğup büyüdüğümüz memleketimiz Malatyamıza yaptığı hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Malatyamız hızla gelişiyor. Her geldiğimde Malatyamızın gelişerek değiştiğini görmekten de büyük bir bahtiyarlık duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Kurban Bayramını tebrik ediyor, en hasbi duygularla selam ve saygılarımı sunuyorum.
     Çakır da Murat Güzelin Amerikada önemli bir iş adamı olduğunu belirterek, Malatyanın dünyaya tanıtılması adına güzel hizmetler yaptığını kaydetti.
     Malatya kayısısının ABDde pazarlanmasının büyük önem ve değer taşıdığını vurgulayan Çakır, Aynı zamanda Murat beyin Demokrat Partiden delege olması da yine bizi temsilen olduğu kadar, ülkemizi temsilen de güzel bir şey. Sadece ticaretle sınırlı kalmaması, siyasette ve yönetimde de var olması, göstermiş olduğu gayretlerin, çabaların bir neticesi. Bu da bizim açımızdan sevindirici ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber ABD Demokrat Parti seçici delege üyelerinden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER