Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Asan, Şanlıurfada -Amacımız ailenin her bir bireyine dokunabilmek, hayatını değiştirebilmek, hayat kalitesini yükseltebilmektir


ŞANLIURFA (A.A) - Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Amacımız, ailenin her bir bireyine dokunabilmek, hayatını değiştirebilmek, hayat kalitesini yükseltebilmektir dedi.
     Asan, Şanlıurfadaki temaslarının ardından Vali Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ile Viranşehir ilçesine gitti.
     Kaymakam Muhammed Lütfi Kotanı makamında ziyaret ederek bir süre görüşen Asan, daha sonra Aile Destek Merkezinin açılışını yaptı.
     Asan, burada yaptığı konuşmada, Aile ve Sosyal Bakanlığı olarak Şanlıurfaya pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirti.
     Toplumda değişim oluşturulmak isteniyorsa bunun ilk olarak aileden ve kadından başlanması gerektiğini vurgulayan Asan, şunları kaydetti:
     Aile demek toplumun refahı demek, daha kaliteli yaşam demek. Biz de ona göre politikalarımızı yönlendiriyoruz. Bu kapsamda aile destek merkezleri açıyoruz ve bu merkezleri Güneydoğu Anadolu Bölgesinde artırmaya devam ediyoruz. Bakanlık olarak, aile destek merkezlerinin tamamı için 14 milyon lira harcadık. Şanlıurfaya ise toplam 1 milyon 62 bin lira aktardık ama bunlar yetmez. Amacımız, ailenin her bir bireyine dokunabilmek, hayatını değiştirebilmek, hayat kalitesini yükseltebilmektir. Bizim isteğimiz aileler güçlü olsun, istikrarlı olsun. En büyük hedefimiz budur.
     Bakan Yardımcısı Asan, daha sonra merkezi gezerek buradaki kadınlarla sohbet etti.
     Açılışın ardından Ayrıdüşen köyüne geçerek verilen yemeğe katılan Asan, burada karşılaştığı ve terör örgütü tarafından kaçırıldıktan sonra bir süre önce serbest bırakılan er Hadi Gizli ile bir süre görüştü.
     Asan, ilçedeki temaslarını tamamladıktan sonra Şanlıurfaya döndü.
    
     Muhabir: Halil Fidan - Reşit Dağ / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER