Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yetişten

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yetişten Adıyaman Gazeteciler Cemiyetine ziyaret


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslanı ziyaret etti.
     Cemiyet binasında gerçekleşen ziyarette Murtaza Yetiş ve beraberindeki heyet, Cemiyet Başkanı Aslanla bir süre sohbet etti
     Milletvekili Yetiş, burada yaptığı açıklamada, basın yayın organlarının toplumun sesi olduğunu kaydederek, Adıyamanda bazı şeylerin daha sahici daha iyi noktalara gitmesi daha çözümleyici olabilmesi için en önemli ayak, bir ses verenin olması ve bu sesi duyanın olmasıdır. Burada da ses verenlerin sivil toplum kuruluşları ve de özellikle toplumun gören gözü, işiten kulağı olan medya olduğu kanaatindeyim dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aslan ise Milletvekili Yetişe Adıyamanda yaşanan bazı sorunlarla ilgili bilgiler verdi.
     Aslan, Adıyamanda yol standartlarının çok düşük olduğunu ifade ederek, Adıyamandaki mevcut yollarda her gün trafik kazaları oluyor. Buna rağmen Karayolları Bölge Şefliğinin Adıyamana hiçbir şekilde yatırım yapmadığını, kimsenin telefonlarına çıkmadığını, Milletvekilleri dahil bürokratları ve referanslı arayan kişileri bile dikkate almadıklarını görüyoruz. Artık Adıyaman yollarında kazaların olmasını istemiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Fatih Aslan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yetişten Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER