AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Suşehri ilçemizde yeni, modern bir şehir yaratacağız


SİVAS (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul milletvekili Ekrem Erdem, Suşehri ilçemizde yeni, modern bir şehir yaratacağız dedi.
     AK Parti Sivas milletvekili Ali Turan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı müsteşarı Habib Soluk ile karayoluyla Suşehrine gelen Erdem, Kaymakam Mehmet Demiral, Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, İlçe Emniyet Müdürü Cevat İratçı, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ve partililer tarafından karşılandı.
     AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı Nuran Gönel tarafından çiçek ve dut ikram edilen Erdem, milletvekili Turan, müsteşar Soluk ve Belediye Başkanı Sel ile Suşehrini gezdi.
     Eski Suşehri-Sivas yolundaki Deveci Köprüsünde incelemelerde bulunan Erdem, müsteşar Soluktan yol hakkında bilgi aldı.
     Bu yolun önemine dikkati çeken Erdem, Suşehrinde yeni bir şehir yaratmalıyız. Apartmanlı bir şehir değil, bahçeli bir şehir yapacağız. Bu nedenle eski Karabayır yolu olarak adlandırdığımız Deveci Köprüsünün bulunduğu bu alanın bulvar yapılmasını istiyoruz. Suşehrini genişletmek için geniş bir alana açmalıyız. Burası bizim için önemli. Bunun genişlemesi için farklı statü uygulaması gerekiyor. Ama bunları yapacağız diye konuştu.
     Müsteşar Habib Soluk ise Suşehrinin bölünmüş yollarını yapalım, yüksekokulun yolunu yapalım, bu yolun gerekli incelemesi yapıldıktan sonra, uygun çıktığı takdirde, kusursuz bir alan teslim edilmesi durumunda söz veriyorum bu sene projesini, önümüzdeki yıl ise yolunu yaptıracağım dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER