AK Parti İl Başkanı Çelik:

AK Parti İl Başkanı Çelik: -Tüm insanlığın selameti, birlik, beraberlik ve ülke bütünlüğümüz için dualar etmeliyiz


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, tüm insanlığın selameti, birlik, beraberlik ve ülke bütünlüğü için dualar edilmesi gerektiğini belirtti.
     Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, ramazan ayının son günlerine yaklaşıldığını belirterek, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.
     Kadir Gecesinin insanların kurtuluşu için fırsat olduğunu vurgulayan Çelik, insanların bu fırsatı iyi değerlendirmeleri gerektiğini aktardı.
     Çelik, şunları kaydetti:
     Tüm insanlığın selameti, birlik, beraberlik ve ülke bütünlüğümüz için dualar etmeliyiz. Cenab-ı Allah hepimizin böyle mübarek gecelerde yapacağı duaları kabul ve makbul eylesin. Her türlü hırs, kişisel çekişme ve kavgalarımızdan uzak duralım. İhtiyaç içerisinde ve zor şartlar altında yaşamını sürdürmek zorunda kalan insanlarımızın maddi ve manevi yardımlarına koşarak, sıkıntılarını paylaşmaya, acılarına ortak olmaya çalışalım. Bu vesileyle, tüm hemşehrilerimizin Kadir Gecesini tebrik eder, Türk-İslam alemine hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ederim.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurettin Coşkun
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER