AK Parti İl Başkanı Demir ve

AK Parti İl Başkanı Demir ve beraberindekiler Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Öztaşı ziyaret ettiler


KIRIKKALE (A.A) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Demir ve yürütme kurulu üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaşı ziyaret ettiler. Hayırlı olsun temennisinde bulundular.
     Demir, burada yaptığı konuşmada, vatandaşın memnuniyetinin her şeyden önce geldiğini belirterek, AK Parti hükümetinin son 10 yılda yaptığı çalışmaların ortada olduğunu, ancak vatandaşın en çok memnun kaldığı icraatların başında sağlık sistemi ve hastanelerde yapılan iyileştirmelerin geldiğini kaydetti.
     AK Parti iktidarından önce vatandaşların günlerce ilaç kuyruğunda beklediğini ifade eden Demir, şöyle konuştu:
     Kimi vatandaşlarımız bu kuyruklarda ölüyordu. Yine Hastanelerde doktorlarımız yoktu ve Ankara ya sevk edilen hastalar Ankara yollarında can veriyorlardı. Ama bugün 2002 iktidarından sonra hastaneler tekrar modernize edildi, bir çok doktor eksiği bulunan hastanelerimize doktorlar gönderildi. Kırıkkale hastaneler bakımından şanslı bir konuma geldi. Bir dönem hastalar hastanede yatak olmadığı için acil köşelerinde can çekişiyorlardı. Ama bugün durum ortada, zaten halkımız bu hizmetlerimizi gördüğü için 3 dönemdir bizi tek başına iktidara getiriyor. Biz halktan aldığımız bu güven oyu ve destekle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnanıyorum ki her anlamda dönüşüm yaşayan ülkemiz ve Kırıkkale yeni yapılanma ile birlikte sağlıkta da güzel çalışmalara imza atılmaya devam edecektir. Partili partisiz Kırıkkaleli her vatandaşımızın yanındayız ve AK Parti olarak onların hizmetkarıyız.
     Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Demir ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER