AK Parti İl Başkanı Yağcıdan ADASOya

AK Parti İl Başkanı Yağcıdan ADASOya ziyaret


ADANA (A.A) - AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcının Adana Sanayi Odası (ADASO) Meclis Başkanı Ahmet Kardeşler ile Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Sürenkökü ziyaret ettiği bildirildi.
     ADASOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yağcının ziyaretinde Adananın teşvik ve imar sorunları değerlendirildi.
     Yağcı, yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde ekonomik verilerde olumlu gelişmeler olduğunu kaydetti.
     Sürenkök de Adananın geçmişte teşvik uygulamalarından zarar gören illerin başında yer aldığını ve bu durumun illerin sosyo-ekonomik gelişmişlik sıralamasında kentin 10. sıradan 16. sıraya gerilemesinde önemli etken olduğunu savundu.
     Son açıklanan teşvik paketinin Adananın beklentilerinden uzak olduğunu, yatırımların çevre illere kaymasından endişe edildiğini belirten Sürenkök, şöyle devam etti:
     Teşvikle ilgili yayınlanacak yönetmeliklerde Adanalı yatırımcıların endişelerini gidermeye yönelik değişiklikler gerçekleştirilmelidir. İktidar partisi olarak bu konunun takipçisi olunmasını istiyoruz.
     Sürenkök, Adananın imar sorunlarının çözülmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.
     Ziyarette Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri Civan Serintürk ve Erol Kavlak, Genel Sekreter Gazi Yılmaz ile AK Parti İl Başkan yardımcıları Fahrettin Coşkun, Zafer Kara, Faruk Aytek, Mehmet Aslan ve Yalçın Limoncu da hazır bulundu.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber AK Parti İl Başkanı Yağcıdan ADASOya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER