Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı

Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı -Kütahya Valisi Çiftçi: -AA 2012 Yıllığı, bir yılda gelişen önemli olayları fotoğraflarıyla anlatan güzel bir eser


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Anadolu Ajansı (AA) 2012 Yıllığının, bir yılda gelişen önemli olayları fotoğraflarıyla anlatan güzel bir eser olduğunu söyledi.
     AA Eskişehir Bölge Müdürü Mürsel Çetin, Çiftçiyi makamında ziyaret ederek, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubu eşliğinde AA 2012 Yıllığını hediye etti.
     Yıllığı inceleyen Çiftçi, AAnın doğru, tarafsız, güvenilir bir habercilik anlayışı içinde Türkiyenin sesinin dünyaya ulaştırılmasına öncülük ettiğini ve son yıllarda yaptığı uluslararası atılımlar sayesinde de dünyanın birçok bölgesinde gelişen önemli olayları tüm dünyaya duyurduğunu bildirdi.
     AAnın yaklaşık 93 yıldır Türkiyenin yurt dışında tanıtımına büyük katkılar sağladığını dile getiren Çiftçi, Kendimizi dünyaya sadece Türkçe değil, başka dillerde de anlatmalıyız. Bu bakımdan yabancı dillerdeki AA yayınlarını takdirle karşılıyorum. Bu yıllık da çok güzel bir eser olmuş. AA 2012 Yıllığı, bir yılda gelişen önemli olayları fotoğraflarıyla anlatan güzel bir eser. Ajans çalışanlarına başarılar diler, yıllığın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.
     Çetin ise yıllığın Türkçe, İngilizce, Arapça olmak üzere 3 dilde yayımladığını ifade ederek, AAnın en büyük hedefinin, 2023 yılına kadar dünyanın en büyük 5 ajansı arasına girmek olduğunu belirtti.
     Daha sonra Çetin, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İçayı da makamında ziyaret ederek, AA 2012 Yıllığı ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Öztürkün mektubunu verdi.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 2012 Yıllığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER