Antalya Kongre Bürosundan eğitim semineri

Antalya Kongre Bürosundan eğitim semineri -Antalya Kongre Bürosu tarafından BAKA projesi kapsamında düzenlenen eğitim seminerinde Kongre ve Toplantıların Kazanılmasında, Gerçekleştirilmesinde Tüm Aşamalar ve Yeşil Toplantılar ele


ANTALYA (A.A) - Antalya Kongre Bürosu tarafından Uluslararası Kongre Turizmi Potansiyelinin Tanıtılması ve Geliştirilmesi adlı Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) projesi kapsamında eğitim semineri düzenlendi.
     Ramada Otelde düzenlenen iki günlük seminere yaklaşık 70 otel yöneticisi ve seyahat acentesi temsilcisi katıldı.
     Seminer hakkında bilgi veren Antalya Kongre Bürosu Direktörü Sinan İnan, eğitim seminerini BAKA projesi kapsamında gerçekleştirdiklerini ve 2 gün süreceğini kaydetti. Seminerin ilk gününde Akdeniz Üniversitesinden öğretim üyeleriyle bir çalışma yaptıklarını ifade eden İnan, seminerin ikinci gününde ise özel konu başlıklarına göre davet edilen konuşmacıların eğitim çalışmalarının yer alacağını söyledi.
     Seminerde Toplantı Endüstrisine Giriş, Ulusal ve Uluslararası Aktörler, Kongre Yönetim Fonksiyonları ve Detay Yönetimi, Toplantı Öncesi, Esnası ve Sonrası Yapılması Gerekenler ve sosyal medyanın kullanımı gibi bir çok konu başlığının konuşulduğunu belirten İnan, 2 günde yaklaşık 70 kişilik bir katılım oldu. Sektöre 4 gün boyunca Katılın çağrısı yaptık. Tamamen ücretsiz bir eğitim. Gelip de dinlenmemesi sezonun bu boş halinde, özellikle oteller tarafından dinlenmemesi bizi ciddi anlamda üzdü dedi.
     Seminer sonunda katılımcılara sertifika verilecek.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalya Kongre Bürosundan eğitim semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER