Artvin Valisi Kalkan, Sevgi Mağazasının açılışını

Artvin Valisi Kalkan, Sevgi Mağazasının açılışını yaptı


ARTVİN (A.A) - Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından oluşturulan Sevgi Mağazasını hizmete açtı.
     Artvin Orman Bölge Müdürlüğünün İnönü Caddesinde bulunan sosyal tesisin bir bölümünde oluşturulan ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin ihtiyaçlarının ücretsiz olarak karşılanabileceği mağazanın açılışına Vali Kalkanın yanı sıra Vali Yardımcısı Bahadır Güneş, Orman Bölge Müdürü Ömer Naci Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Orhan Külekçi, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, Defterdar Abdurrahman Altındağ, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İshak Hacıkamiloğlu ile vatandaşlar katıldı.
     Vali Kalkan, açılışta yaptığı konuşmasında, Sevgi Mağazasının bir hayır çarşısı, hayır mağazası olduğunu söyledi.
     Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından destek alan ailelerin Sevgi Mağazasından diledikleri kıyafetleri, alışveriş yapma zevkini tadarak ücretsiz alabileceklerini ifade eden Vali Kalkan, Sabancı Kız ve Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencilerimiz buradan alışveriş yaptılar. İhtiyaçları doğrultusunda zevklerine uygun kıyafetleri kendileri seçerek, bayramlıklarını aldılar. Bu mağazanın oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
     Vali Kalkan, mağazada 5 bin parça kıyafet bulunduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Mağaza sürekli olarak hizmet verecek. Ekonomik sıkıntı çeken bütün aileler buradan istifade edebilirler. Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerimiz, yetiştirme yurdunda barınan öğrencilerimizin hepsi buradan ücretsiz faydalanabilecekler. Mağazanın açılışının Kurban Bayramı öncesine denk gelmesi de isabetli oldu. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız bayramlık kıyafetlerini buradan temin edebilirler.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Artvin Valisi Kalkan, Sevgi Mağazasının açılışını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER