ATSO Kalite ve Photoshop eğitimi verecek

ATSO Kalite ve Photoshop eğitimi verecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren ATSO Akademinin odanın üye ve çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetleri devam ediyor.
     ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, yaptığı yazılı açıklamada, ATSO Akademi tarafından Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon ve 50 Saatlik Photoshop eğitimleri düzenleneceğini bildirdi.
     Eğitimlerin üyelerin talep ettiği konu ve alanlarda düzenlediğine dikkati çeken Budak, şunları kaydetti:
     Antalya TSO olarak 2010 yılında kurduğumuz ATSO Akademi ile Antalya iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitimler düzenlemeyi sürdürüyoruz. Bu hafta da üyelerimiz tarafından yoğun şekilde talep edilen 2 farklı konuda eğitimler düzenleyeceğiz.
     16-17 Ocakta ATSO Akademi TSE işbirliğinde düzenleyeceğimiz Kalite Yönetim Sistemi Dokümantasyon Eğitiminde TSE eğitmenleri tarafından katılımcılarımıza kalite yönetim sistemlerinin doküman yapısı, kalite el kitabı, prosedürler, destek dokümanlar ve doküman kontrolü anlatılacak.
     16 Ocak-22 Şubat arasında arasında düzenleyeceğimiz 50 Saatlik Photoshop eğitiminde ise Arife Çakmak tarafından katılımcılarımıza photoshopta dosya açma yöntemleri, dosya formatları konusunda bilgilendirme, temel photoshop komutları, çizim araçları, baskıya hazırlama, rötuş ve renklendirme, görsel ve metin boyutlandırma konularında bilgi verilecek.
     Budak, eğitim faaliyetlerinin ATSO internet sayfası ile ATSOnun sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini, eğitimlere ilişkin her türlü bilginin ATSO bünyesindeki Eğitim ve Kalite Müdürlüğünden alınabileceğini anlattı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSO Kalite ve Photoshop eğitimi verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER