Evin eşiğinden çıkan buhar heyecanlandırdı

Evin eşiğinden çıkan buhar heyecanlandırdı -Çarşamba Kaymakamı Yıldız, ilçede bir evin eşiğinden buhar çıkması üzerine jeotermal kaynağı olup olmadığını araştırmak için çalışma başlatılacaklarını söyledi


SAMSUN (A.A) - Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, ilçede bir evin eşiğinden buhar çıkması üzerine jeotermal kaynağı olup olmadığını araştırmak için çalışma başlatılacaklarını söyledi.
     Çay Mahallesi Mehtap Sokakta oturan Şükrü Yılmaz, Çarşamba Kaymakamlığına giderek Kaymakam Yıldıza evinin eşiğinin altından buhar çıktığını söyledi.
     Vatandaşla birlikte olay yerine giden Kaymakam Yıldız, evin eşiğinin altından çıkan buharı ve betonun sıcaklığını kontrol etti.
     Çarşambada jeotermal olduğuna inandığını her zaman söylediğini dile getiren Yıldız, Çarşambada bilindiği üzere jeotermal üzerine arama yapıyoruz. Vatandaşın ihbarı üzerine hemen buraya gelerek duruma baktık. Çıkan buharda hafif kükürt sülfür kokusu var. Bu da bunun jeotermal olabileceğinin işaretlerinden biri. Konunun üzerinde duracağız ve bu buharın nereden geldiğini araştıracağız dedi.
     Buharın çıkması nedeniyle gece uyuyamadığını söyleyen ev sahibi Şükrü Yılmaz ise, Bir gün önce buhar çıkmaya başladı. Buharın kokusu ise algılayamadığım bir koku olduğu için gece boyunca uyuyamadım. Evimde yalnız yaşıyorum. Kokunun ve buharın nedenini öğrenmeden de eve girmeyeceğim diye konuştu.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Evin eşiğinden çıkan buhar heyecanlandırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER