AVMler de Akdeniz Oyunlarına hazırlanıyor

AVMler de Akdeniz Oyunlarına hazırlanıyor


MERSİN (A.A) - 17. Akdeniz Oyunları kapsamında Yenişehir ilçesindeki alışveriş merkezlerinin personeline eğitim veriliyor.
     Yenişehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Abdülkerim Çiçek, yaptığı açıklamada, Akdeniz Oyunlarına gelecek misafirlerin ve kentte yaşayan insanların en sık ziyaret edecekleri yerlerin Forum, Kipa, Marina ve Palm City gibi büyük alışveriş merkezleri olacağını söyledi.
     Alışveriş merkezlerinde 96 gıda işletmesi bulunduğunu ifade eden Çiçek, 17. Akdeniz Oyunlarına hazırlık kapsamında misafirlere kenti en iyi şekilde tanıtmak, standartlara uygun, hijyenik ve sağlıklı gıda hizmeti sunmak amacıyla alışveriş merkezlerinin yönetim kadrosunda bulunan iç denetçi ve gıda işletmeleri çalışanları olmak üzere toplamda 192 kişiye "İşletme Hijyeni ve Gıda Denetimlerinde Dikkat Edilen Hususlar ile Genel Gıda Mevzuatı" konulu eğitim semineri vereceklerini kaydetti.
     Çiçek, eğitim seminerlerinin Forum AVM çalışanları için 7-8 ile 21-22 Mayıs tarihlerinde, Marina AVM çalışanları için 13-14 Mayısta, Palm City AVM çalışanları için 15-16 Mayısta ve KİPA AVM çalışanları için 20 Mayısta yapılacağını belirterek, "Eğitimler sonucunda uygulamalarda daha dikkatli davranılarak misafirlerimiz ve kentimizde yaşayanlar Akdeniz Oyunları kalabalıklığında bile AVM-lerden, hijyen ve güvenilir gıdadan taviz verilmeden hizmet alabileceklerdir. Yenişehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Akdeniz Oyunlarına en iyi şekilde hazırlanmakta ve konuyla ilgili olarak üzerine düşen görevi layıkıyla yapmaktadır" dedi.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber AVMler de Akdeniz Oyunlarına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER