Aytınözünde Kaymakamlar Toplantısı yapıldı

Aytınözünde Kaymakamlar Toplantısı yapıldı


HATAY (A.A) - Her ay farklı bir ilçede gerçekleştirilen Kaymakamlar Toplantısı Altınözü ilçesinde Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesizin başkanlığında gerçekleştirildi.
     Altınözü Kaymakamlık binasında yapılan toplantıda, Özel İdaresi, KÖYDES yatırımları, bölünmüş yol çalışmalarında gelinen nokta, okul öncesi eğitim, Emekliyiz Gönüllüyüz Kampanyası, Bu Benim Eserim ve Gönül Elçileri Projesinde gelinne son durum, ulusal ve uluslararası fonlardan yararlanabilme adına Hatay ili 2013 yılı Şubat ayının proje durumunun ilçeler itibarı ile değerlendirilmesi yapıldı.
     Toplantıda ayrıca, maddi anlamda yetersiz, kimsesiz ve 65 yaş üstü vatandaşların evlerine kaymakamlar tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerin değerlendirilmesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından öğrencilere yönelik yapılan yardımların fotoğraflarının öğrencilerin olumsuz etkilenmemesi için kamuoyu ile paylaşılmaması kararı alındı.
     Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından, ilde muhtemel bir afet sonrasında ihtiyaç duyulacak temel malzemelerin depolanacağı depo alanları ile ilgili değerlendirmelerin de yapkığı ve yaklaşık 4 saat süren toplantıya vali yardımcıları da katıldı.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Aytınözünde Kaymakamlar Toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER