Balıkesirde uyuşturucu operasyonu

Balıkesirde uyuşturucu operasyonu -Operasyonda bin 10 adet uyuşturucu hap, 94 paket 3er gramlık bonzai ve 28 gram esrar ele geçirildi


BALIKESİR (A.A) - Bandırma ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bin 10 adet uyuşturucu hap, 94 paket 3er gramlık bonzai ve 28 gram esrar ele geçirildi.
     Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Bandırma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince uyuşturucu madde kullanıcıları ile satıcılarına yönelik yapılan çalışmaların ardından operasyon düzenlendi.
     Bandırmada yaşayan M.K. (25), V.U. (23) ve V.Ç. (45) ile İstanbuldaki E.O. (26) ve annesi S.Onun (61), ilçeye uyuşturucu madde getireceklerini tespit eden ekipler, söz konusu şüphelileri yakaladı.
     Bu şüphelilerin irtibatlı oldukları bazı kişileri de gözaltına alan ekipler, operasyonda toplam bin 10 adet uyuşturucu hap, 8 gram toz haline getirilmiş hap, 94 paket 3er gramlık bonzai, 28 gram esrar, 1 av tüfeği ele geçirdi.
     Operasyon kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden 3ü kadın olmak üzere, M.K, V.U, E.O, E.K, T.Ç, Ç.S. ve Ş.G. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Balıkesirde uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER