Balıkesirden kısa kısa

Balıkesirden kısa kısa -Balıkesir Valiliği, Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Valiliği, Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı.
     Balıkesir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, sığınmacıların ihtiyaçlarının karşılanması için Ziraat Bankasında açılan hesapla kampanya başlatıldığı belirtildi.
     Sivil toplum kuruşları, kamu kurum ve kuruluşları ile her düzeydeki kamu görevlilerinin meslek odalarının, birliklerin, vatandaşların 31 Ocaka kadar yardım toplama faaliyetine katılabilecekleri ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Balıkesir Valiliğinin Suriyeli mülteciler için start verdiği yardım kampanyasına ilk olarak Teksüt Fabrikası bağışta bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, Balıkesirdeki Suriyeli mülteciler için 25 bin liralık bağış yaptı.
    
     -Demir yoluna üst geçit-
    
     Balıkesirin Plevne ve Gazi Osman Paşa mahalleleri arasındaki yaya geçişini güvenlik altına almak amacıyla demir yolu üzerine üst geçit yapılıyor.
     Balıkesir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yapılacak 130 metre uzunluğundaki üst geçidin özellikle Plevne ve Bahçelievler mahallelerinde yaşayan vatandaşların Atatürk Devlet Hastanesi ve Gazi Osman Paşa Mahallesine geçişlerinde, mevcut demir yolu nedeniyle yaşadıkları sıkıntıyı ortadan kaldırmak ve geçişlerde güvenliği sağlamak amacıyla yapıldığı bildirildi.
     Tamamı çelik konstrüksiyondan imal edilen üst geçidin, engelli vatandaşlar için rampa sistemine göre inşa edildiği ve toplamda 3 noktadan geçiş sağlandığı belirtildi.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Balıkesirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER