Barış Özbekin hedefi büyük

Barış Özbekin hedefi büyük -Trabzonsporlu futbolcu Barış Özbek: Ligler sona ermesine rağmen çalışmaya ara vermedim. Hatta balayında bile spor ayakkabılarım hep yanımdaydı -Trabzona büyük işler başarmak için geldim.


TRABZON (A.A) - Trabzonsporlu futbolcu Barış Özbek, ligin sona ermesine rağmen çalışmaya ara vermediğini, balayında bile spor ayakkabılarının yanında olduğunu belirtti.
     Barış Özbekin bordo-mavili kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, yeni sezona çok iyi hazırlandığını belirterek, taraftarlara gerçek Barışı izlettirmek istediğini ifade etti.
     Bir süre önce evlendiğini anımsatan Barış, Evlilik benim için çok güzel geçiyor. Düğünüm için ise hayatımın en güzel günü diyebilirim. İstanbulda yaptığım düğün sonrası balayına çıktık. Eşimle Avrupa turu yaptık. Fransa, İspanya ve İtalya gibi ülkeleri gezdik. Sonrasında ise ailemin yaşadığı Almanyaya gittik. Yaşadıklarımdan sonra tüm arkadaşlarıma evliliği öneriyorum. Tabi bu işin püf noktası doğru kişiyi bulabilmekte ifadelerini kullandı.
     Balayı dönemi dahil antrenmanlara ara vermediğini vurgulayan Barış, şöyle devam etti:
     Ligler sona ermesine rağmen çalışmaya ara vermedim. Hatta balayında bile spor ayakkabılarım hep yanımdaydı. Hem balayı hem de spor yaptım. Kendimi yeni sezona hazırladım. Çünkü geride kalan sezon benim için çok kötü geçti. Trabzonspora büyük hedeflerle geldim, kulübün de benden beklentileri oldukça yüksekti. Ancak sezon başında yaşadığım sakatlık her şeyi alt üst etti. Devamında forma şansı bulamadım ama kendimi hep hazır tuttum. Yaşananları bir kenara bırakıp gelecek sezona odaklanmış durumdayım.
    
     -Bomba gibiyim-
    
     Bireysel antrenmanlarının yanı sıra Almanyada antrenörlük yapan babası Şinasi Özbek ve ağabeyi Sencer Özbekin kontrolünde çalışmalarını sürdürdüğünü anlatan Barış, Daha kamp başlamadan hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak bomba gibiyim değerlendirmesinde bulundu.
     Trabzonsporda kalıcı olmak istediğini ifade eden Barış, şunları kaydetti:
     Yeni sezondan beklentilerim çok fazla. Takımımın önemli bir parçası olmak ve elde edeceği başarılarda önemli rol oynamak istiyorum. Taraftarlarımıza gerçek Barışı izlettireceğim. Bunun için durmadan çalışıyorum. Trabzona büyük işler başarmak için geldim. Bu hedefimi de gerçekleştirmek istiyorum. Ayrıca şehrin kültürel yapısını benimsedim ve sevdim. Eşim de Trabzonu çok sevdi. Satın aldığımız evi birlikte hazır hale getirdik. Eşimle birlikte Trabzonda uzun süre kalmak istiyoruz. Futbola inanılmaz bir açlığım var. Başarılı olmayı da çok istiyorum. En büyüm şansım da eşim. Bu konuda beni çok destekliyor. İnşallah her şey çok güzel olacak.
    
     Muhabir: Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Barış Özbekin hedefi büyük Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER