Başkan Tütüncüden yurtta kalan çocuklara destek

Başkan Tütüncüden yurtta kalan çocuklara destek -Kepez Belediye Başkanı Tütüncü: -Yetiştirme yurtlarında kalanlar bizim çocuklarımız, kardeşlerimiz, bu ülkenin değeri, gücü ve geleceğidir


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Yetiştirme yurtlarında kalanlar bizim çocuklarımız, kardeşlerimiz, bu ülkenin değeri, gücü ve geleceğidir dedi.
     Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanlar Kültür ve Dayanışma Dernekleri (YURT-AY DER) Federasyonu Antalya Şubesi Başkanı Şerife Demiralay Sarı, dernek üyeleri ve gönüllü çalışanlarla Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü ziyaret etti.
     Başkan Sarı, derneğe ve yetiştirme yurtlarından ayrılanlara verdiği destekten dolayı Tütüncüye teşekkür ederek, dernek üyelerinin hayata tutunmalarına yönelik çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hakan Tütüncü ise göreve geldiği günden itibaren gereken ilgiyi gösterdiği derneklerin başında YURT-AY DERin geldiğini vurguladı. Dernek üyelerinin verdikleri mücadele ve dayanışmayı anlamlı bulduğuna işaret eden Tütüncü, bu mücadelenin, dayanışmanın toplumun geleceği adına önemli olduğunu kaydetti.
     Tütüncü, bir yerel yöneticinin, yetiştirme yurdunda kalanlar ya da ayrılanların hayata tutunma mücadelelerine destek vermesinin sosyal ve vicdani bir sorumluluk olduğuna dikkati çekerek, şöyle konuştu:
     Sizlerin birbirinizle olan muhabbetiniz, kardeşliğiniz, dostluğunuz, sırt sırta, omuz omuza vererek geleceğe yürümeniz, hem toplumumuzun çok daha ileriye gitmesi hem de sağlıklı aile bağlarının kurulması bakımından çok önemlidir. Yetiştirme yurdunda kaldığınız zamanda, hayata dair çok önemli tecrübeler kazandınız. O tecrübelerden istifade ederek toplumun geleceğini şekillendireceksiniz. Yeri gelecek, sizden sonra gelen kuşaklara yardım eli uzatacaksınız. Yeri gelecek, onların ihtiyaçlarını gidereceksiniz.
     YURT AY DERe ellerinden gelen desteği vermenin gayreti içinde olduklarını kaydeden Başkan Tütüncü, Yetiştirme yurtlarında kalanlar bizim çocuklarımız, kardeşlerimiz, bu ülkenin değeri, gücü ve geleceğidir. Neden heba olsunlar- Heba olmamaları için sadece sosyal sorumluluk projeleri yetmez. Yurtta kaldıkları süre içinde onlara yardımcı olursak, kendi ayakları üzerinde durabilecekleri bir hayatı inşa edebilirler. Kapımız her zaman sizlere açık dedi.
     Ziyaretin ardından YURT-AY DER üyeleri desteklerinden dolayı Tütüncüye çiçek sundu.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başkan Tütüncüden yurtta kalan çocuklara destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER