Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası -Antalya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Tunçkol: Tek hedefimiz, yarın oynayacağımız maçı kazanmak (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası (B) Grubu maçında Aliağa Petkimi 72-67 yenen Antalya Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Altar Tunçkol, Tek hedefimiz, yarın oynayacağımız maçı kazanmak dedi.
     Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tunçkol, kazanmaları gereken maçın sonucunda istediklerini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Amaçlarının ilk iki arasına girmek olduğunu ifade eden Tunçkol, Tek hedefimiz, yarın oynayacağımız maçı kazanmak dedi.
     Tunçkol, hedefleri için yarınki maçta daha çok mücadele edeceklerini dile getirerek, Hacettepe Üniversitesi maçında daha iyi mücadele eden, daha akıllı olan kazanacak. Bana sorsalardı, son gün Hacettepe ile oynayacaksın ve bu grupta ilk ikiye gireceksin hemen altını imzalardım. O yüzden elimize büyük bir şans geldi, bunu değerlendirmeye çalışacağız diye konuştu.
     Aliağa Petkim Başantrenörü Burak Bıyıktay da maça kötü başladıklarını belirterek, ikinci devre sahaya farklı bir kadro sürerek oyunda dengeyi kurduklarını söyledi.
     Kendileri için kupa maçlarının iyi bir hazırlık dönemi olduğunu ifade eden Bıyıktay, maçlar öncesinde ikinci tura çıkmayı hedeflediklerini fakat bunu gerçekleştiremediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER