BEÜ Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencileri yarışmaya

BEÜ Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencileri yarışmaya katılacak


ZONGULDAK (A.A) - Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin 2. Alanya Altınkepçe Ulusal Yemek Yarışmasına katılacağı bildirildi.
     Devrek Meslek Yüksekokuludan yapılan yazılı açıklamada, Tüm Aşçılar Federasyonu ve Altınkepçe Turizm ve Aşçılar Derneği tarafından Antalyanın Alanya ilçesinde düzenlenecek olan yarışmaya okulun aşçılık bölümünden 6 öğrencinin katılacağı belirtildi.
     Yarışmaya yurt içinin yanı sıra Şili, Finlandiya, İtalya, Azerbaycan, Bolivya, Ukrayna ve Porto Riko aşçılık federasyonlarının temsilcilerinin katılacağı anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan yarışma çeşitli kategorilerde gerçekleşecek. Türkiyenin pek çok bölgesinden meslek lisesi ve üniversite aşçılık bölümü öğrencileri yarışmaya katılacak. Geçen yıl katıldığımız yarışmada üstün dereceler elde eden okulumuz öğrencileri bu yıl modern Türk mutfağı, kuzu ve balık yemeği ve makarna kategorilerinde hazırlamış oldukları menüleriyle yarışmaya katılacaktır.
    
     Muhabir: İbrahim Tığ/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber BEÜ Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencileri yarışmaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER