Bilecikte Bilecik Cemre Yaşam Evleri lansman

Bilecikte Bilecik Cemre Yaşam Evleri lansman toplantısı yapıldı


BİLECİK (A.A) - Bilecikte, Bilecik Cemre Yaşam Evleri projesi lansman toplantısı yapıldı.
     Bilecik Cemre Yaşam Evleri Satış ve Planlama Müdürü Mutlu Selen, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin Bilecikte bir ilk olduğunu ve konsept olarak Bilecikin yaşam kalitesini yükseltecek bir değer katacağını ifade etti.
     Projeyle ilgili detaylı bilgiler veren Selen, Bugün, çok anlamlı, çok değerli bir projeye başlıyoruz. Bugün, 6 Mart, son cemre toprağa düşüyor ve bizim de Bilecik Cemre Yaşam Evlerinin hafriyat çalışmalarına başlıyoruz. Projemiz, 25 bin 892 metrekare alan üzerinde yüzde 75i yeşil alan, yüzde 25i de kapalı alandan oluşuyor. Toplam 558 daire, 17 farklı iş yeri var. Bilecik Cemre Yaşam Evleri başlı başına bir konsept olma özelliğine sahip ve bir kent merkezi olarak Bilecikte ilk olduğunu vurgulamak istiyoruz. Her bir aileye ve firmaya ayrı ayrı hitap edebilecek standartlara sahip bir yaşam alanı olacak. Bilecikin yaşam kalitesini yükseltecek bir projeye başlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yaşam alanı içinde, kafeterya, alışveriş merkezi, kapalı otopark, yüzme havuzu, sauna, hamam, SPA, basketbol, tenis, voleybol tesisleri, sosyal yaşam alanlarının yanı sıra anaokulu ve özel bir sağlık merkezini de barındıracak konsept bir proje.
     Projenin, 2 yıl içinde tamamlanacağını dile getiren Esestaş İnşaat Şirket Müdürü Hakkı Karakelle de müşterilere ödeme noktasında da kolaylıklar sağladıklarını anlatarak projenin Bilecik için hayırlı olmasını diledi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte Bilecik Cemre Yaşam Evleri lansman Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER