Bilecikte acemi erler yemin etti

Bilecikte acemi erler yemin etti


BİLECİK (A.A) - Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında vatani görevini yapan 1992/3 tertip erler, törenle yemin etti.
     Yaş kütüğüne dönem plaketinin çakıldığı törende, birliğe ilk katılan, en uzak ilden gelen ve konuşma yapan erlere ödülleri, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından verildi.
     Geçmişte askerliğini 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında yapan ve oğulları da aynı yerde vatani görevine devam eden babalar ile asker olan oğullarına, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı şapkası hediye edildi. 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Koç da askerlere çeşitli hediyeler verdi.
     2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Bandosunun marşlar çaldığı tören, acemi erlerin yemin etmesi ve resmi geçitle sona erdi.
     Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ertan Yıldız, Emniyet Müdür Vekili Zafer Erdoğan, Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Uğural, daire müdürleri, askeri yetkililer ve yemin eden erlerin yakınları katıldı.
    
     Muhabir: Muhsin Arslan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bilecikte acemi erler yemin etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER