Boks takımı Vali Özcanı ziyaret etti

Boks takımı Vali Özcanı ziyaret etti


ÇANKIRI (A.A) - Ispartada 12-17 Martta düzenlenen Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonasında Çankırıyı temsil eden boksörler, Vali Vahdettin Özcanı ziyaret ettiler.
     Vali Özcan, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, önemli olanın müsabakalara katılarak, Çankırıyı temsil etmek olduğunu ifade ederek, sporda önceliğin centilmenlik, barış ve dostluk olduğunu söyledi.
     Müsabakalarda derecelerinde kazanılmış olmasının kendisini daha çok mutlu ettiğini vurgulayan Özcan, Yıldız Bayanlar kategorisinde 49 takım arasında Türkiye Şampiyonluğunu almanız büyük başarı. Hepinizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Ayrıca bayanlarımızın bu sporu yapması da ilginç ve güzel bir şey diye konuştu.
     Yıldız Bayan Boks Milli Takımı sorumlu antrenörü Ahmet Çınar ise, bu güne kadar Çankırıya en iyi şekilde hizmet ettiklerini ifade ederek, bundan sonra da hem Çankırıya, hem de Milli Takıma hizmet edeceğini kaydetti.
     Ispartada düzenlenen şampiyonaya 19 sporcuyla şampiyonaya katıldıklarını ifade eden Çınar, Yıldız bayanlarda Sümeyye Kesikoğlu 50 kiloda, Canan Metin ise 80 kiloda Türkiye şampiyonu oldular. Bu sporcularımız inşallah Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında ilimizi temsil edecekler dedi.
     Çınar, ziyaretin sonunda Vali Özcana boks eldiveni hediye etti.
     Ziyarete, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan da katıldı.
    
     Muhabir: Özgür Alantor
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Boks takımı Vali Özcanı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER