Bolu Belediye Başkanı Yılmaz:

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: -"Gelecekte turizm kenti olacaksak altyapıyı kurmak zorundayız"


BOLU (A.A) - Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Gelecekte turizm kenti olacaksak altyapıyı kurmak zorundayız" dedi.
     Bolu Belediyesi Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü personeli ile Mudurnuya bağlı Yeniceşıhlar-Samsaçavuş köyünde yürüyüş yapan Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin yıl sonuna kadar Türkiyenin en uzun yürüyüş parkuruna sahip olacağını söyledi.
     "Gelecekte turizm kenti olacaksak altyapıyı kurmak zorundayız" diyen Yılmaz, "Bu konuda yoğun çalışma içinde olan arkadaşlarımızı kutluyorum. Biz de bu yürüyüşlere katılarak halkımızı da teşvik edeceğiz. Önce Bolu halkının sağlıklı bir yaşama kavuşması lazım. Bunun için yürüyüşün çok büyük önemi var" şeklinde konuştu.
     "Türkiyedeki tüm yürüyüş sevenleri Boluya davet edeceğiz" diyen Yılmaz, "Yavaş yavaş turizme katkı sağlamaya çalışacağız. Bu konuda 2,5 yıldır süren bir çalışmanın artık yavaş yavaş tatbikat safhasına geçtik. Boluda bu işe gönül veren insanlarla beraber bu çalışmayı daha yaygın hale getireceğiz" ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER