Bucaspor Basın Sözcüsü Kaynar:

Bucaspor Basın Sözcüsü Kaynar: Yeni sezon için ihtiyaçlarımızı tamamlayıp, en iyi kadroyu kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz


İZMİR (A.A) - Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucasporun basın sözcüsü Cumhur Kaynar, Yeni sezon için ihtiyaçlarımızı tamamlayıp, en iyi kadroyu kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi.
     Cumhur Kaynar AA muhabirine, yeni sezon öncesinde teknik ekibin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, genç kadrolarına en iyi takviyeleri yapmak için çalıştıklarını söyledi.
     Görüştükleri isimlerin olduğunu ancak henüz netleşen bir transferin olmadığını kaydeden Kaynar, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Yeni sezon için ihtiyaçlarımızı tamamlayıp, en iyi kadroyu kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Basında Ragıp Başdağ, Oğuz Sabankay, Onur Bektaş, Yasin Avcı gibi futbolcuların isimleri geçmesine rağmen bu oyuncularla resmi bir görüşmemiz ve anlaşmamız yok. Ancak yeni sezon öncesinde eksiklerimizi tamamlayıp, taraftarlarımıza yakışan Bucasporu yeni sezonda da izlettirmeye devam edeceğiz.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Bucaspor Basın Sözcüsü Kaynar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER