Bursasporda Ertuğrul Sağlamın istifası

Bursasporda Ertuğrul Sağlamın istifası -Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: -Bursa bugüne kadar yaşamadığı şampiyonluğu onun teknik patronluğunda yaşadı. Gönül isterdi ki yapımı devam eden Timsah Arena Stadında da birçok şampiyon


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ertuğrul Sağlamın, Bursaspordaki teknik direktörlük görevinden istifasıyla ilgili, Bursa bugüne kadar yaşamadığı şampiyonluğu onun teknik patronluğunda yaşadı. Gönül isterdi ki yapımı devam eden Timsah Arena Stadında da birçok şampiyonluğu beraber yaşayalım, Avrupada güzel başarılar elde edelim dedi.
     Altepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sağlamın Türkiyedeki çok değerli teknik direktörlerden biri olduğunu ve Bursa halkının kendisine şükran borçlu olduğunu ifade etti.
     Recep Altepe, şunları kaydetti:
     Bursa bugüne kadar yaşamadığı şampiyonluğu onun teknik patronluğunda yaşadı. Gönül isterdi ki yapımı devam eden Timsah Arena Stadında da birçok şampiyonluğu beraber yaşayalım, Avrupada güzel başarılar elde edelim. Özellikle Fenerbahçe ve İstanbul Büyükşehir Belediye maçlarındaki farklı mağlubiyetler bu konuda bardağı taşıran son damlalar oldu. Bununla birlikte istifa kararını açıkladı. Kendi şartlarını kendisi daha iyi bilir. Biz bir şey diyemeyiz. Kendisi ve ailesi için hayırlısı olsun.
    
     -İnşallah bu konuda yönetim de üzerine düşeni yapar-
    
     Ertuğrul Sağlamın da ilk defa yeşil-beyazlı ekipte şampiyonluk yaşadığını vurgulayan Altepe, Bursanın önemli bir şehir olduğunu ve takımın kendi yoluna bakacağını belirtti. Bursasporun yönetimiyle, teknik adamlarıyla kendi geleceğini hazırlayacağını dile getiren Altepe, şöyle devam etti:
     Bu şehir, şampiyonluklara oynayacak bir şehir. İnşallah bu konuda yönetim de üzerine düşeni yapar. Bursasporun her yıl şampiyonluğa ve Avrupa kupalarında oynaması konusunda bizler iddialıyız. Bursanın bunu başaracağına inanıyoruz. Şimdi atılacak adımların atılması ve Bursasporun daha iyi noktaya gelmesi gerekiyor. Bir hamle gerekiyor. Bu konuda hamlenin yapılacağına inanıyorum.
    
     -Timsah Arenaın son durumu-
    
     Öte yandan; Timsah Arena Stadındaki çalışmaları AA ekibi ile inceleyen Altepe, stadın kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu ve böyle anıtsal bir yapıyı Bursaya kazandırmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.
     Çelik çatı imalatının İstanbulda sürdüğü vurgulayan Altepe, Timsah Arenada yerinde montajla ilgili çalışmaların başladığını aktararak, şunları kaydetti:
     Dış cephe ve kaplamayla ilgili çalışmalar başladı. Timsah Arena Stadı özellikli bir stat olarak Bursanın ve Türkiyenin prestiji olacak. Bu sadece Bursa için değil Türkiye için de önemli. Uluslararası organizasyonların yapılabileceği 45 bin kişilik güzel bir stat olacak. Tribünlerinden sahasına, koltuklarından soyunma odalarına, hakem odalarından basın tribününe, ses düzeninden ışık düzenine kadar her şeyiyle, tüm sistemleriyle modern bir stat. Tüm koltuklarından sahanın tamamı gözüken, UEFA kriterlerinin tamamının uygulandığı bir stat oluyor.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursasporda Ertuğrul Sağlamın istifası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER