Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz:

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz: Yeni kurulan asfalt şantiyesi 10 güne kadar hizmete girecek


ADANA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, belediye bünyesinde kurulan yeni asfalt şantiyesinin 10 güne kadar hizmete gireceğini belirtti.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Aldırmazın, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri Ömer Seyfettin Turan ve Mustafa Kızılelma ile birlikte çalışmaların devam ettiği asfalt şantiyesini ziyaret ettiği bildirildi.
     Aldırmaz, eski asfalt şantiyesinin yerini, Adanaya yapılması planlanan stat için tahsis ettiklerini kaydederek, şu ifadeleri kullandı:
     Yeni kurulan asfalt şantiyesi 10 güne kadar hizmete girecek. 10 gün sonra üretime başlamayı planlıyoruz. Bu şantiye saatte 200 ton asfalt üretecek. Bu üretim sadece Büyükşehir Belediyesinin değil, ilçelerle birlikte bütün Adananın asfalt ihtiyacını karşılayacak. Bu önemli yatırım Adanaya hayırlı olsun.
     Aldırmaz açıklamasında, Bize destek olan meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız destekle önemli hizmetler veriyoruz. Hep birlikte hareket ettiğimiz sürece Adananın her türlü sorununu çözeriz ifadelerine de yer verdi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aldırmaz: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER