Büyükşehir çocukları sinema filmleriyle eğlendiriyor

Büyükşehir çocukları sinema filmleriyle eğlendiriyor


ANTALYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 2nci Avrupa Çocuk Filmleri Festivalinde çocuklar film izleyerek, eğlenceli anlar yaşıyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) ortaklaşa düzenlediği 2nci Antalya Çocuk Filmleri Festivali devam ediyor. Aksu Atatürk Çocuk Kültür Merkezi ve Yenimahalle Kültür Merkezinde filmler ücretsiz gösteriliyor.
     Aksu Atatürk Çocuk Kültür Merkezinde eğitim alan çocukların yanı sıra çevre bölgeden çocuklar ve aileleri de film şenliğine dahil oluyor. Ücretsiz sağlanan servislerle merkeze gelen çocuklar, Sevimli Dinozor Tatilde, Pariste Çılgın Macera, Niko: Yıldızlara Yolculuk ile Afacan ve Kurbağalar adlı filmleri izliyor.
     Aksu Atatürk Çocuk Kültür Merkezindeki film gösterimlerini bugüne kadar yaklaşık bin çocuk izledi. Şenliğin yarınki son gününde Aksuda 3, Yenimahalle ve AKMde birer film gösterimi yapılacak.
    
     -Çocuklar için ücretsiz sosyal etkinlikler düzenleniyor-
    
     Bu arada Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına bağlı Aksu Atatürk Çocuk Kültür Merkezinde 12 branşta 6-14 yaş aralığında toplam 450 çocuğa İngilizce, matematik, bilgisayar, gitar, bağlama, satranç, halk oyunları, tiyatro, drama, resim, bale ve dans eğitimleri veriliyor. Çocuklara bu eğitimlerin yanı sıra ara tatil dönemiyle dolayısıyla farklı etkinlikler de düzenleniyor.
     Pınarlı, Güzelyurt-Kundu, Kemerağzı ve Boztepe bölgelerinde yaşayan çocuklar için Aksu Atatürk Çocuk Kültür Merkezine ücretsiz servis hizmeti sağlanıyor.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Büyükşehir çocukları sinema filmleriyle eğlendiriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER