Büyükşehir evde bakım hizmeti verecek

Büyükşehir evde bakım hizmeti verecek -Sağlık ve Sosyal Hizmetler Başkanı Davut Yüce: Kendi imkanlarıyla temizlik ve kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlılarımıza çok yakında evde bakım hizmeti vermeye başlayacağız


SAKARYA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Başkanı Davut Yüce, Yaşlılara Saygı Haftasında bir dizi etkinlik gerçekleştireceklerini belirtti.
     Yüce, kendi imkanlarıyla temizlik ve kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılayamayan yaşlılara çok yakında evde bakım hizmeti vermeye başlayacaklarını söyledi.
     Yüce, yaşlı vatandaşlara belediyenin hizmetlerinden daha faydalı yararlanmalarını sağladıklarını belirterek, 60 yaş ve üzeri her vatandaşımız şahsen, komşularının veya muhtarların bildirimiyle bize başvurup sıcak yemek, gıda ve hasta bezi yardımlarından yararlanabilirler dedi.
     Sağlık ve rehberlik hizmetlerini yaşlılara ve ailelerine sunduklarını belirten Yüce, şunları kaydetti:
     Sayın Başkanımızın talimatıyla çok yakında yaşlılarımız için evde bakım hizmeti vermeye başlayacağız. Kendi imkanlarıyla temizlik ve kişisel bakım ihtiyaçlarını karşılamayan yaşlılarımıza yönelik ücretsiz temizlik ve bakım hizmeti sunacağız. Yaşlılarımız geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran en değerli varlıklarımızdır.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyükşehir evde bakım hizmeti verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER