Camilerin temizliği belediyeden

Camilerin temizliği belediyeden -Ereğli Belediyesi ilçedeki tüm camilerin halılarının yıkanmasından pencerelerinin silinmesine kadar geniş kapsamlı temizlik kampanyası başladı


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Belediyesi ilçedeki tüm camilerin halılarının yıkanmasından pencerelerinin silinmesine kadar geniş kapsamlı temizlik kampanyası başladı.
     Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bozhane Camisinden başlanan temizlik çalışmalarını incelemesinin ardından yaptığı açıklamada, hayırlı bir hizmeti yerine getirdiklerini söyledi.
     Tüm camilere hizmet verebilmek için ekip oluşturduklarını ifade eden Posbıyık, şunları kaydetti:
     Orijinal bir makine temin ettik. Türkiyede ilk defa kullanılan makine köpük yayıp temizliği yarım saat içinde yapmamızı sağlıyor. Tüm camileri temizleyecek kadar zamanımız var, her bakımdan da güçlüyüz. Sadece bize din görevlileri ya da muhtarlarımızın müracaat ederek sıra alması gerekiyor. Sıranın gelmesiyle ekiplerimiz camilerin temizliğini yapacaklar.
     Posbıyık, Ramazan ayında planladıkları işler için Ereğli Kaymakamlığına dilekçeyle başvurduklarını ifade ederek, Ramazan ayından önce ilçe merkezinde bulunan tüm camilerin minarelerinin ışıklandırma projesine izin bekliyoruz. Gerekli izin geldikten sonra bu konuda da güzel bir çalışma yapacağız dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Camilerin temizliği belediyeden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER