Cezaevinde isyan tatbikatı

Cezaevinde isyan tatbikatı


BURSA (A.A) - Karacabey ilçesinde, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmezin yönettiği cezaevinde isyan tatbikatı başarıyla sonuçlandı.
     Jandarma, polis, itfaiye, 112 Acil Sağlık ve TEDAŞ ekiplerine, cezaevinde isyan olduğu ihbarı yapıldı. Ekipler, tatbikattan habersiz bir şekilde cezaevine ulaştı. TEDAŞ ekibi cezaevinin bulunduğu sokağın elektriğini keserken, itfaiye ekipleri müdahale için hazır bekletildi. Polis ve jandarma cezaevi çevresinde geniş güvenlik tedbiri alırken, sağlık görevlileri de içeri girdi. Görevlerini başarıyla yerine getiren ekipler, durumun tatbikat olduğunu öğrenince rahatladı.
     Jandarma ekipleri ise koğuşlarda arama yaptı. Aramalara Bursa İl Jandarma Komutanlığına ait bomba arama köpeği Alkan ve narkotik köpeği Varis de katıldı.
     Karacabey Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, "Adalet Bakanlığı yönetmeliğinde bulunan Acil Eylem Tatbikatı yılda iki kez yapılmaktadır. Kurumların ne kadar zamanda olay yerine gelip gerekli tedbiri aldığı test edildi. Tatbikat başarılı bir şekilde yapıldı" diye konuştu.
    
     Muhabir: Ayhan Fidan / Cem Şan
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Cezaevinde isyan tatbikatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER