CHP Antalya Milletvekili Acar, ANSİADı ziyaret

CHP Antalya Milletvekili Acar, ANSİADı ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneğini (ANSİAD) ziyaret etti.
     Acar, İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan ve partililerle ANSİAD Başkanı Ergin Civanı ziyaret etti.
     Milletvekili Acar, ziyarette, AK Parti iktidarının bazı gerçeklerin kamuoyundan gizlendiğini iddia etti. Terörün bu kadar tırmanmasında tek suçlunun iktidar partisinin uygulamaları olduğunu ileri süren Acar, TBMM gündemine getirilen yeni Yerel Yönetimler Yasası hakkında da bilgi verdi.
     İl başkanı Kök ise yeni yönetim olarak sivil toplum örgütlerine ziyarette bulunarak, kent ve ülke sorunlarının çözümüne katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
     ANSİADın bu anlamda kendileri için önem taşıdığını ifade eden Kök, Antalyada yapımı planlanan stadyumla ilgili görüşlerini dile getirdi.
     ANSİAD Başkanı Ergin Civan da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, uzun zamandır ülke gündeminin ilk maddesini oluşturan Güneydoğuda yaşananlar ve şehit haberlerinin iş dünyasını da derinden üzdüğünü söyledi.
     Gaziantepteki olayların düşündürücü olduğunu, ancak Türk halkının sağduyusu ile bu sıkıntılı günleri aşacağına inandığını ifade eden Civan, Bir sivil toplum örgütüyüz. Aramızda her siyasi görüşten kişiler var. Ancak ortak paydamız Türkiye Cumhuriyetinin milleti ile bölünmez bütünlüğü ve ülke menfaatidir dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber CHP Antalya Milletvekili Acar, ANSİADı ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER