CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Aydında:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Aydında: Ülke iyi yönetilmiş olsaydı, bugün bir savaş uçağımız Akdenizin 1500 metre derinliğinde asla olmazdı


AYDIN (A.A) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ülke iyi yönetilmiş olsaydı, bugün bir savaş uçağımız Akdenizin 1500 metre derinliğinde asla olmazdı dedi.
     Aydın programı kapsamında Nazilli İstasyon Meydanında vatandaşlara seslenen Kılıçdaroğlu, Türkiyenin iyi yönetilmediğini savunarak, Ülke iyi yönetilmiş olsaydı, bugün bir savaş uçağımız Akdenizin 1500 metre derinliğinde asla olmazdı. Ülke iyi yönetilmiş olsaydı, Türkiye bölgesinde güçlü, hiç kimsenin uçağını düşürmeye cesaret edemediği bir ülke olurdu diye konuştu.
     Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
     Irakta askerimizin başına çuval geçirdiler, tık yok. Böyle bir şey olur mu- Doğu Akdenizde doğalgaz, petrol arar, bulurlar. Bunu yaparsanız, savaş ilan ederiz dedik ama adamlar arar, bulur. Obamadan telefon gelir, bizimkilerde tık yok. Onurlu bağımsız bir ülke olmanın şerefi ayrıdır.
     Nazilliden sonra Atça beldesini de ziyaret eden Kılıçdaroğlunu, MHPli belediye başkanı Mustafa Çınar karşıladı. Kılıçdaroğlu, Atatürk Caddesinde yaptığı konuşmada, CHPnin amacının insanların gece yatağında huzur içinde yatması olduğunu söyledi.
     Türkiye Cumhuriyetini kuranların hiç kimseye yalvarmadığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, Özgür ve bağımsız Türkiyeyi kurdular. Şuna gideyim, kavga edeyim demediler. Direndik, güzel Türkiyeyi kurduk ama geldiğimiz noktada, çiftçi esnaf hayatından memnun değil ifadesini kullandı.
     Kılıçdaroğlu, Türkiyede insan haklarının çıtasını yükselten partinin de CHP olduğunu savundu.
    
     Muhabir: Efsun Yılmaz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Aydında: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER