CHP Grup Başkanvekili İnce:

CHP Grup Başkanvekili İnce: -Açıklamalarım hiçbir televizyonda çıkmıyor (Fotoğraflı- Görüntülü)


YALOVA (A.A) - CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, yaptığı açıklamaların hiçbir televizyon kanalında çıkmadığını söyledi.
     İnce, Yalovada bir restoranda gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin il danışma kurulu toplantısında yaptığı açıklamaların medyada yer almamasını eleştirdi.
     TBMMde teskere görüşmeleri esnasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğana Geçmişte Esadla tatil yaptın. Bugün kavga yapıyorsun dediğini hatırlatan İnce, Başbakan meclis kürsüsüne çıkıp bana cevap veremedi. Daha sonra İstanbuldan bana yalancı dedi. Dün bir basın açıklaması yaptım. Türkiyenin hiçbir televizyonu buna yer vermedi. Böyle bir şey, böyle demokrasi olur mu- 30 kanaldan bana yalancı diyecek. Ben bir kanalda bile buna cevap veremeyeceğim. Açıklamalarım hiçbir televizyonda çıkmıyor dedi.
     İnce, Başbakan Erdoğanın medya üzerinde baskı kurmaktan vazgeçmesi gerektiğini dile getirerek, Bana yalancı diyenin cevabını yayınlama hakkımı kullandırsınlar. Haftaya da bir tezkere görüşülecek. Bunları meclis kürsüsünden nasıl yapacağımı herkes görecek. O zaman da kaçamayacak ve yayınlayacaklardır diye düşünüyorum ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Nedim Güler/Burak Akay/Harun Kaymaz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber CHP Grup Başkanvekili İnce: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER