Cizrede okullar arası futbol turnuvası başladı

Cizrede okullar arası futbol turnuvası başladı


ŞIRNAK (A.A) - Cizre Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliğince ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen okullar arası futbol turnuvası başladı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen turnuvanın ilk müsabakasında İstiklal Ortaokulu ile Şehit Polis Ahmet Toprakoğlu Ortaokulu takımları karşılaştı.
     Toplum Destekli Büro Amirliğinde görevli polis memuru Davut Selvi, ilçede gençlerin ve çocukların oyun oynayabilecekleri alanların yeterince bulunmadığını, bu nedenle gençlerin spora yönelik yeteneklerini ortaya çıkarmak için turnuva düzenlediklerini söyledi.
     Polis memuru Ahmet Yılmaz ise turnuva düzenlemelerindeki temel amacın gençleri boş zamanlarında kötü alışkanlıklardan koruyarak, sportif faaliyetlere yönlendirmek olduğunu belirtti.
     Bu sayede öğrencilerle polis arasındaki iletişimi de güçlendirerek polislerin öğrencilere ne kadar değer verdiğini göstermek istediklerini vurgulayan Yılmaz, toplam 17 takımın katılacağı turnuvanın 6 Nisana kadar süreceğini belirtti.
    
     Muhabir: Abidin Yel / Sema Kaplan
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Cizrede okullar arası futbol turnuvası başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER